Stallpotet

STALLPOTET

NRYFs ungdomskomité har igangsatt et prosjekt kalt “Stallpotet”. Her utdannes ungdommer til “Stallpoteter”, og fungerer som aktivitetsskapere i egen klubb. Målet er at klubbene i prosjektet får bedre miljø og et bredere aktivitetstilbud til bredden!

 

Norges Rytterforbund har utarbeidet en informasjonsbrosjyre (pdf) om Stallpotet-prosjektet. Klikk deg inn på linken for å laste ned.

Lørdag den 18. mars 2018 kom det representanter fra ungdomskomiteen til Norges Rytterforbund på besøk til Stav Kjøre- og Rideklubb for å holde Stallfadder kurs. Der var alle ungdommer fra alle klubber i Oppland Rytterkrets invitert til å være med!

 

Totalt på kurset kom det 6 ryttere fra Biri samt en fra Stav Kjøre- og Rideklubb. Kurset fant sted i Havrebua på Stavsplassen, og her foregikk opplæring i verdier, organisasjon (klubben min), ledelse, aktiviteter og jeg - en stallpotet!

 

Ønsker du å lære mer om Stallpotet kan du klikke deg inn på disse linkene:

Gratulerer Nathalie Enge som ny representant som stallfadder i Stav Kjøre- og rideklubb!

 

Nathalie Enge (12) er en ny representant for Stav Kjøre- og rideklubb som stallfadder. Hun deltok under Stallfadderkuset som ble holdt på Stavsplassen.

 

Nathalie rir hesten Mufasa (Muffe) i dressur og sprang og er mye ute på stevner. Hun er blid jente som også er veldig aktiv i klubben. Det skal bli spennende og følge henne videre som stallfadder og vi gleder oss til aktivitetene hun skal ha!

 

Det vil bli skrevet mer om aktivitetene Nathalie skal holde. Følg med!