Styret

STYRET 2021

Leder: Camilla Power                                                           leder@stavkrk.no

Nestleder: Gunhild S Arnekleiv                                            nestleder@stavkrk.no

 

Kasserer: Bente Søderholm                                                 kasserer@stavkrk.no

 

Sekretær: Lisa Figenschow

 

Styremedlem: Line Beate Øversveen


Ungdomsrepresentant: Mette Steen

 

Varamedlem og barneidrettsansvarlig: Veronica Andersen

 

Valgkomite:

Revisor: Elin Johnsen og Martin Fremstad


Leder - Camilla Power


Bor på Biristrand sammen med min kjære Anders og sønnen vår Phillip.

Begynte å ri når jeg var ni år på et ridesenter med islandshester. Konkurrerte og jobbet med islandshest ved siden av skolen hele ungdomstiden og fram til voksen alder. Bygde egen stall og etter noen år med ridning for Øydis Uthberg ble det storhest og dressurridning for alle penga. Hest er livet. Hjemme har vi ridehesten «Engas William» og Mini-Shetlandsponnien «Mini» som sønnen min og jeg har sammen.

Nestleder - Gunhild S Arnekleiv


Bedre kjent som Gulla for mange. Holder til på Tretten sammen med min forlovede Hans Marius, vår datter Wilma, og HMs barn Helen, Tuva og Ask. Vi bor på en gård hvor jeg driver stallen Stall Mo.
Mitt hestehold startet med shetlandsponnier, og ponniårene mine varte til jeg var godt over 20 år gammel. Nå har jeg holsteineren Valentina som jeg rir dressur og tur med, og ponnien Tom som barna bruker.

Brenner for å gi barn og unge (og også voksne, spesielt nybegynnere), mestringsfølelse og glede på hesteryggen og rundt hest!


Kasserer - Bente Søderholm


Kasserer i klubben siden 2014, har også ansvaret for medlemsregisteret.
Arbeider på Stavsplassen som arrangementsmedarbeider.
Bor i Øyer med min mann Rune.
Har 3 voksne barn.
Vi har 2 hester, 1 hund og 2 katter.
Kaldblodshest Lina 25 år, og Dølahest Blæsen 17 år.
Brukes stort sett til turridning, Rune bruker Blæsen til kjøring.


Sekretær - Lisa Figenschow


41 år. Trafikklærer av yrke. Hestene bor hjemme på småbruk i Saksumdal. Jeg er en allroundrytter som liker å være med på det meste, fra dressur til feltritt og kjøring. Vi har to hester, kaldblodsen Mille på 9 år og Norsk varmblods ridehesten Lillemor, som er 5 år. Rir for Øydis når vi får tid til det og ellers trener vi masse ute i nærmiljøet i Saksumdal. Mamma til Falk 4 år og samboer med Andreas.


Styremedlem - Line Beate Øversveen


Mamma til Sina. Sammen eier vi ponnien Amalies Surprise, som er en snart 14 år gammel sportsponni. Sina rir og jeg er stallpotet. Jeg har tidligere vært aktiv sprangrytter og har også startet litt dressur. Men det begynner å bli maaaaaange år siden. Vi har hatt Amie i ett år. Hatt to ponnier før henne og samtidig med henne. Vi holder til på Stall Veslehagen - 10 minutters ritt fra Birkebeineren hestesenter på Lillehammer. Det er en liten, koselig stall med 7 hester.


Ungdomsrepresentant - Mette Steen


Jeg holder til på et småbruk i Ringebu. Her har vi også stallen vår, en liten privatstall med 3 bokser, stort uteområde, ridebane og milevis med flotte turområder rett utenfor døra! Jeg er veldig heldig som har en hesteinteressert mor, så vi hjelper hverandre med alt det daglige i stallen.

De siste 18 årene har vi hatt hest hjemme på gården, og for 16 år siden fikk jeg nordlandshesten Balder i gave fra min bestefar. Det var Balder som bar meg trygt rundt på tur i begynnelsen, og også han som ble min første hest som tålmodig tusla rundt med meg på treninger og stevner. Jeg innså fort at å konkurrere var noe jeg ville gjøre mer av, og når jeg var 13 år fikk jeg sportsponnien Twister som jeg lærte utrolig mye av. Twister var roligheten selv, og dressur ble vår greie. Selv om jeg red og konkurrerte dressur med Twister i mange år var det i utgangspunktet sprang jeg hadde lyst til å ri.
Når jeg var 18 år kjøpte jeg derfor den norske varmblodsen D’amour, for mange bedre kjent som Svarten. Svarten skulle vise seg å bli min once in a lifetime hest – den som satte meg aller mest på prøve i alle mulige situasjoner, men også den som har lært meg mest, og ga meg muligheten til å gjøre det jeg alltid hadde drømt om.

I fjor høst måtte jeg til slutt innse at tiden ikke strakk til med studier, jobb og å drive med hest slik jeg ønsket. Svarten ble derfor solgt, og jeg stod igjen med min faste følgesvenn Balder. Både han og jeg savnet hestevennene våre sårt, og vi kjøpte derfor islandshesten Yami, en liten hoppe med masse egne meninger. Mitt forhold til hest i hverdagen har derfor forandret seg drastisk det siste året. Nå koser jeg meg på tur i skogen med gamle Balder når jeg selv vil, og krysser fingrene for at jeg en gang i fremtiden kommer meg opp i sprangsalen og ut på nye eventyr igjen!Varamedlem og barneidrettsansvarlig - Veronica Andresen Jensen


Holder til i Østre Gausdal, og jeg er mamma til Ilona Marielle på 11 år og Theo Leander på 9,5 år.

Har to hester, 1 kaldblodsvallak på 21 år og en varmblodsvallak på 8 år. Jeg har tidligere holdt på med travhester, nå er jeg kun hobbyrytter på lavt nivå, samt engasjert "ponnimamma".  Vi har hestene hjemme på utegang, så blir mest turridning i hverdagen. Det skjer at vi er med på diverse treninger, og jeg prøver å bidra med og på ulike arrangement spesielt rettet mot barn og unge.